Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання виконавчого комітету Знам'янської міської ради

Дата: 11.07.2023 14:38
Кількість переглядів: 164

Фото без описуПід головуванням міського голови СОКИРКА Володимира Феліксовича 07 липня поточного року пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено та затверджено 11 рішень.

Рішенням виконавчого комітету надано згоду на усиновлення малолітнього.

Продовжено строк дії договору найму соціального житла – кімнати в трикімнатній житловій квартирі терміном на п’ять років та зобов’язано комунальне підприємство «Знам’янський комбінат комунальних послуг» укласти з громадянкою договір найму соціального житла.

З метою впорядкування питань у сфері поводження з відходами, забезпечення утримання населених пунктів громади в належному санітарному стані, зменшення негативного впливу відходів на довкілля та здоров’я населення затверджено «Схему санітарного очищення Знам’янської міської територіальної громади».

 Утворено робочу групу з розробки Програми комплексного відновлення території Знам'янської міської територіальної, затверджено склад робочої групи та положення про неї.

З метою розгляду питань надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України створено та затверджено склад комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України, затверджено Положення про неї.

Розглянуто клопотання відділу освіти, молоді та спорту та звернення батьків дітей закладів дошкільної освіти №4 «Ромашка», №7 «Козачок» про необхідність відкриття інклюзивних груп для забезпечення відповідних умов виховання та навчання дітей з особливими освітніми потребами з метою забезпечення індивідуалізації та ефективності освітнього процесу для дітей з особливими освітніми потребами, у тому числі з інвалідністю, вирішено створити з 01 серпня 2023 року у закладах дошкільної освіти №4 «Ромашка» та №7 «Козачок» інклюзивні групи для дітей дошкільного віку з 10,5 годинним режимом роботи.

Заслухано інформацію про підсумки роботи із зверненнями громадян, що надійшли до виконавчого комітету Знам`янської міської ради. Протягом І півріччя 2023 року до виконавчого комітету надійшло 1035 звернень громадян. Всі звернення розглянуті, дані відповідні доручення виконавцям. Найактуальнішими та пріоритетними питаннями були питання соціального захисту, найбільше це питання: надання матеріальної допомоги на лікування, на вирішення соціально-побутових питань, призначення та виплати соціальних допомог, субсидій, правильності їх нарахування, виплати допомоги ВПО та ін.

Проведений аналіз звернень, які надійшли до виконавчого комітету, підтвердив актуальність питань житлово-комунального господарства, а саме: проведення ремонту житлових будинків, ремонту покрівель, під’їздів, відмосток, внутрішньо-будинкових мереж водопостачання та електропостачання, ремонт доріг та тротуарів, відновлення зовнішнього освітлення, санітарний стан прибудинкових територій.

За І півріччя актуальними були питання праці і заробітної плати, а саме надання архівних довідок наказів, документів щодо звільнення та поновлення на роботі, довідок щодо стажу роботи та заробітної плати та ін.

У зв'язку зі змінами в чинному законодавстві та кадровими змінами викладено склад експертної комісії архівного відділу та положення про неї в новій редакції.

У зв’язку з кадровими змінами та з метою надання додаткових соціальних гарантій мешканцям викладено у новій редакції склад міської комісії «Турбота і милосердя» та Положення про неї.

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень