Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося урочисте відкриття Меморіальної дошки Хандусенку Максиму Володимировичу,

Дата: 10.07.2023 13:23
Кількість переглядів: 291

Фото без описуСьогодні, 10 липня, на території Знам’янської міської територіальної громади, а саме на будинку по вул. Віктора Голого, 122 відбулося урочисте відкриття Меморіальної дошки солдату, стрільцю-санітару механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти військової частини А3137, 56 бригади 37 батальйону, учаснику російсько-української війни Хандусенку Максиму Володимировичу, який героїчно загинув, захищаючи рідну землю.

Участь у відкритті взяли рідні Максима Хандусенка – мама Олена В’ячеславівна, сестра Наталія, дружина Олена Олександрівна та донечки Софія і Марія. Вшанувати світлу пам’ять Героя прийшли Знам’янський міський голова Володимир Сокирко, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету міської ради Лілія Меренкова, а також однокласники, друзі, вчителі, громадськість.

Присутні, схиливши голови в хвилині мовчання, віддали данину шани світлій пам’яті Максима Хандусенка та всіх воїнів, загиблих у боротьбі за свободу, територіальну цілісність та єдність України.

Після зворушливих промов настоятель релігійної громади парафії Успіння Пресвятої Богородиці Української Греко-Католицької церкви отець Іван освятив пам’ятний знак, до якого потому присутні поклали квіти та запалені лампадки.

На завершення заходу матері та дружині Героя вручили квіти.

Низький уклін Героям, які віддали своє життя за свободу та незалежність нашої держави і мирне життя наших дітей. У наших серцях вічно буде жити пам'ять про них. Ми в неоплаченому боргу перед жертовністю матерів, дружин і дітей загиблих Воїнів.

Вічна пам’ять Герою Максиму Хандусенку!

Слава Україні! Героям Слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень