Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Літній відпочинок #Акція_Мистецькі_вихідні

Дата: 03.07.2023 10:36
Кількість переглядів: 125

Фото без описуДружба, про неї написано тисячі сторінок, сотні віршів, поем, романів. Говорять, що дружба потрібна людині лиш трішечки менше, ніж їжа та повітря. Розмова про дружбу відбулася і в центральній бібліотеці з учасниками недільної «БіліоАРТмайстерні». Адже вони виготовляли букет дружби. А потім всі дружно переглянули український мультсеріал, головним персонажем якого є пес Патрон. Захід відбувся у межах проєкту «Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні», що реалізується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з Благодійним фондом «Безпечне майбутнє».

Дівчатка та хлопчики брали активну участь у літературному квесті «Веселка книжкового літа». Завідуюча бібліотекою Світлана Алефірова разом з бібліотекарем Оленою Холодовою підготувала цікаві питання, на які діти повинні були надати відповіді,

розшукуючи їх в дитячих книжках з книжкової виставки «Веселка цікавого та дивовижного». А навігатором у пошуку були спеціально намальовані стрілки, які вказували на книжковій виставці підказки. Це була захоплююча гра, де всі проявили себе та показали свої знання через читання книжок. Також всі присутні мали змогу почути від бібліотекаря інформацію про нові та цікаві українські книги та їх авторів.

«Мистецькі вихідні» в бібліотеці-філії №3 видалися надзвичайно атмосферними! Разом з дітьми переглянули пізнавальний калейдоскоп «Лавандовий мікс» світу рослин і відкрили багато чого цікавого про тендітну квітку лаванду! Назву нашої «героїні» було зашифровано в кросворді, який складався з цікавих фактів про цю рослину.

Невеличка екскурс в історію та відео-подорож в лавандові поля справили надзвичайне враження про цю скромну, але улюблену багатьма квітку. А щоб трохи розважитись, провели рухливу гру «Назви квітку!». До того ж, кулька, якою грали, була теж лавандового кольору! Ну і звичайно ж майстер-клас! По виготовленню панно в стилі прованс! Цього разу діти попрацювали з новими техніками і проявили не абиякі творчі здібності! Кожна робота була оригінальною і не схожою на інші, але всі роботи вийшли надзвичайно гарними!

Відділ культури і туризму
виконавчого комітету Знам’янської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень