Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Шановні жителі та гості громади!

Дата: 28.07.2023 08:00
Кількість переглядів: 53

Фото без описуСимволічно, що зародження української державності ми відзначаємо в День хрещення Київської Русі-України. Адже, історія українського державотворення засвідчується першими згадками про заснування столиці Давньоруської держави – міста Києва та подіями, пов’язаними з діяльністю князя Київського Володимира.

Прагнення до свободи та незалежності є визначальною рисою українців, це те, що завжди дає нам наснагу і сили залишатися собою в будь-які часи.

І в сьогоденні ми продовжуємо боротьбу за Україну. Наші воїни мужньо воюють на фронті. Вісім років війни на Донбасі. Більше року повномасштабної війни, що забрала тисячі життів військових та цивільного населення. Поруйновані міста та села, скалічені долі українців.

Тяжкою ціною пишеться історія нашої держави, в жахливих умовах твориться українська нація. Та всі ми знаємо, і впевнені, що ці втрати не є марними. Недаремними є смерті наших воїнів-земляків. Українці відстоюють найсвятіше: свою землю, свою Батьківщину.

Кожному з нас потрібно щиро вірити у свою державу, вчити, знати і любити свою багатовікову історію, творити її тут і зараз – задля мирного та незалежного майбутнього.

Слава Україні!

З повагою, Знам’янський міський голова Володимир Сокирко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень