Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Міська бібліотека-філія №1 брала участь у ІІ Всеукраїнському конкурсі із правового просвітництва «Конституція для всіх: і великих, і малих»

Дата: 28.06.2023 16:51
Кількість переглядів: 65

Фото без описуМіська бібліотека-філія №1 брала участь у ІІ Всеукраїнському конкурсі із правового просвітництва «Конституція для всіх: і великих, і малих».

До конкурсу долучилися учні 4-го класу Знам'янського ліцею ім. Тараса Шевченка, які є читачами бібліотеки. Вони продекламують статтю 20 із книги "Конституція для всіх: і великих і малих".

Цього року виповнюється 27 років з моменту ухвалення основного закону держави. На згадку про ухвалення основного закону в Україні щорічно 28 червня відзначають державне свято — День Конституції України. Пропонуємо вам відеоролик- презентацію«Конституція для всіх: і великих, і малих»

Фото без опису(Переглянути можна за посиланням: https://www.facebook.com/100011210.../videos/806546794385324), а також до цієї дати в бібліотеці підготовлена виставка-факт «Конституція України – основний закон для влади і громадян». А бібліотекар Холодова Олена для користувачів бібліотеки провела огляд літератури по темі: «Шлях України до Конституції».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень