Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Дорогі діти! Шановні батьки!

Дата: 01.06.2023 08:56
Кількість переглядів: 62

Фото без описуЩороку в перший день літа у всьому світі відзначають Міжнародний день захисту дітей.

Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя! Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою.

Дитинство українських дітей затьмарила війна. Наші діти дорослішають і мудрішають швидше, для них глибоким змістом наповнилися такі одвічні людські цінності як мир, добро, довіра, любов і підтримка рідних людей. Цінності, які ніколи не здолає російський агресор. Бо Українська родина – це основа Української Нації, це опора та надія для кожної людини, її багатство. І це багатство зараз захищають на війні наші Герої… Захищають своїх батьків, жінок, дітей… Захищають та боронять Україну!

В цей день особливу увагу хочу звернути на дітей наших Захисників та Захисниць, які чекають їх вдома. Діти, ваші татусі та матусі – Герої, пишайтеся ними. Вони гордість нашої громади, нашої країни.

Бажаю вам, дорогі юні друзі, вашим батькам, бабусям і дідусям міцного здоров’я, щастя, добра і сімейного затишку. Нехай здійсняться всі ваші мрії і задуми, а ми, дорослі, будемо робити все для того, щоб ви не знали лиха та страждань, аби все, чого прагнете, про що мрієте, – здійснилось.

З повагою,

Знам’янський міський голова                                                                                                              Володимир СОКИРКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень