Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

БУР-толока в с. Петрове, Знам’янської громади: спільними зусиллями на благо громади

Дата: 29.05.2023 08:30
Кількість переглядів: 220

Фото без описуЗнам’янська міська громада долучилася до Всеукраїнської акції БУР-толоки, яка проводилася у Всесвітній день парків і скверів, в рамках якої було визначення прибирання зеленої зони біля водойми №1 с. Петрове, Знам’янської міської територіальної громади.

Народ України славиться своїм сильним духом та вмінням об'єднуватися для досягнення спільної мети. І сьогодні Знам’янська громада змогла переконатися в цьому, завдяки толоці, зібраній на території водоймища №1 виконавчим комітетом міської ради за підтримки громадської організації "БУР" (Будуємо Україну Разом), яка забезпечила необхідний для роботи інвентар, а також налагодила координацію дій.

Захід відбувся біля водоймища, яке є улюбленим місцем відпочинку для місцевих мешканців, і об’єднав 82 волонтера з усіх населених пунктів громади, надихнутих спільною метою – збереженням навколишнього середовища.

Підігрівало зацікавленість й те, що найбільш результативна команда, а їх в толоці приймали участь аж 8, – ліцей імені Тараса Шевченка, ліцей «Крила України», гімназія «Інтелект», ліцей «Свобода», Туристичний гурток (керівник Петро Швайка), ГО «Повернення до життя», ГО «WE WORLD», команда виконавчого комітету Знам’янської міської ради, отримає приз.

Результати толоки були вражаючими. Завдяки спільним зусиллям і великій праці учасників, територія водоймища відчутно очистилася від накопиченого сміття. Командами було зібрано 228 мішків сміття!

Партнерами толоки виступили ФОП Андрій Іванов з його командою, які частували усіх причетних смачним обідом та ФОП Постика, якій надав основний приз для переможців змагання – командам Туристичного гуртка та ГО “We world” – туристичну поїздку.

Проведений захід став чудовим прикладом того, як спільна діяльність влади, молоді та громадських організацій може мати позитивний вплив на навколишнє середовище та якість життя жителів громади. Це стимулює взаємодію, відповідальність та підтримку у розвитку сталого способу життя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень