Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Повідомлення про оприлюднення проекту «Cхеми санітарного очищення населених пунктів Знам’янської міської територіальної громади» та «Звіту про стратегічну екологічну оцінку «Cхеми санітарного очищення населених пунктів Знам’янської міської територіа

Дата: 25.05.2023 08:23
Кількість переглядів: 64

Фото без описуНа виконання Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» з метою одержання та врахування пропозицій і зауважень громадськості Управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради оприлюднює проект «Схеми санітарного очищення населених пунктів Знам’янської міської територіальної громади» та «Звіт про стратегічну екологічну оцінку «Схеми санітарного очищення населених пунктів Знам’янської міської територіальної громади».

Повна назва документу державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту: «Схема санітарного очищення населених пунктів Знам’янської міської територіальної громади» (надалі – «Схема санітарного очищення Знам’янської МТГ»).

Схема санітарного очищення спрямована на впровадження системи поводження з відходами, яка забезпечуватиме зменшення обсягів захоронення відходів, впровадження роздільного збирання відходів, безпечне поводження з відходами, максимально можливе використання вторинної сировини в складі відходів, створення системи прибирання території населених пунктів, яка попереджуватиме негативний вплив на довкілля та зменшення небезпеки негативного впливу на здоров’я населення.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Виконавчий комітет Знам’янської міської ради.

Передбачувана процедуру громадського обговорення, у тому числі:

Відповідно до статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» горомадське обговорення звіту СЕО та проекту «Схема санітарного очищення Знам’янської МТГ» розпочато з дня його оприлюднення на офіційному веб-сайті Знам’янської міської ради: https://znam.gov.ua.

а) дата початку та строки здійснення процедури: громадське обговорення починається 25.05.2023 року і триває протягом 30 днів.

б) способи участі громадськості: зауваження і пропозиції до проекту «Схема санітарного очищення Знам’янської МТГ» та «Звіту СЕО «Схема санітарного очищення Знам’янської МТГ» подаються в письмовому та електронному виді до Управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради;

в) проведення громадських слухань: громадські слухання у зв’язку з військовим станом не передбачаються;

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адреса, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування: Управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради, 27400, Кіровоградська обл., м. Знам’янка, вул. Михайла Грушевського, буд.19, каб. 14, ел. пошта: uma_jkg@zn-rada.gov.ua;

д) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреса та строки подання зауважень і пропозицій: Управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради, 27400, Кіровоградська обл., м. Знам’янка, вул. Михайла Грушевського, буд.19, каб. 14, ел. пошта: uma_jkg@zn-rada.gov.ua.

Строк подання зауважень і пропозицій – протягом 30 днів з дати оприлюднення.

е) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Департамент екологіії, природних ресурсів та паливно-енергетичного комплексу Кіровоградської ОДА, 25006, Кіровоградська обл. м. Кропивницький, вул. Віктора Чміленка, буд. 84/37, ел. пошта: eco220609@gmail.com та Департамент охорони здоров'я Кіровоградської ОДА, 25006, Кіровоградська обл., м.  Кропивницький, вул. Віктора Чміленка, 74/42, ел. пошта: public@health.kr-admin.gov.ua.

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування: не передбачається.

Cхема санітарного очищення Знам’янської міської територіальної громади
Схема розташування м. Знам'янка в системі району
Звіт про стратегічну екологічну оцінку «Схеми санітарного очищення населених пунктів Знам’янської міської територіальної громади»

Управління містобудування, архітектури та житлово-
комунального господарства Знам’янської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень