Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Робота є: електромонтери затребувані на Кіровоградщині

Дата: 24.05.2023 15:21
Кількість переглядів: 86

Фото без описуНаразі роботодавці Кіровоградської області потребують електромонтерів, а саме: електромонтерів з випробувань та вимірювань, електромонтерів з експлуатації розподільних мереж, електромонтерів з обслуговування підстанції, електромонтерів з ремонту та монтажу кабельних ліній, електромонтерів з ремонту та обслуговування електроустаткування, електромонтерів контактної мережі та електромонтерів з ремонту та обслуговування пристроїв сигналізації, централізації та блокування.

Актуальнимина підприємствах Кіровоградщини є 54 вакансії. Роботодавці готові платити кваліфікованим спеціалістамдо 14 820 грн.

Інформацію про попит на робочу силу/вакансії роботодавці подали до Кропивницької, Новоукраїнської, Олександрійськоїта Голованівської філій Кіровоградського обласного центру зайнятості, Знам’янського,Світловодського та Маловисківського управлінь філії, Гайворонського та Новомиргородського відділів філій.

Ви шукаєте роботу чи ви роботодавець і у вас є потреба в укомплектуванні вільних робочих місць? До ваших послуг Єдиний портал вакансій – єдина база даних, яка оновлюється в режимі реального часу. Посилання тутhttps://is.gd/EZ7xmm

З інших питань звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут: https://is.gd/20aDFBМи є у Telegram - t.me/dcz_kir.

 

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень