Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося планове засідання постійної комісії з питань бюджету, економічного розвитку, споживчого ринку та підприємства

Дата: 24.05.2023 09:30
Кількість переглядів: 84

Фото без опису22 травня 2023 року, під головуванням голови постійної комісії з питань бюджету, економічного розвитку, споживчого ринку та підприємства Нелі Данасієнко, відбулося засідання зазначеної комісії з розгляду питань, що включені до плану її роботи на травень поточного року.           

Начальник фінансового управління Олена Лепетко проінформувала про  стан виконання бюджету територіальної громади за підсумками І кварталу 2023 року.

Члени комісії взяли до відома інформації: про стан фінансування освітніх закладів міста; про фінансово-господарську діяльність комунальних підприємств міста та використання коштів міського бюджету у І кварталі 2023 року; про стан наповнення бюджету територіальної громади за рахунок надходжень від орендної плати.

Обговоривши стан виконання рішень постійної комісії, прийнятих у І кварталі поточного року, депутати продовжили терміни виконання окремих з них з метою їх повної реалізації.

Участь в роботі комісії взяли: члени постійної комісії Неля Данасієнко, Тетяна Іваськів, Людмила Семиніна, Ольга Бойчук, Олександр Роздобудько, Ігор Качанов, секретар Знам’янської міської ради Вікторія Зеленська, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів, начальники та спеціалісти відділів апарату  Знам’янської міської  ради  та  її виконавчого комітету, виконавчих  органів міської ради.

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень