Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Засідання постійних комісій міської ради

Дата: 24.05.2023 08:15
Кількість переглядів: 111

Фото без опису22-23 травня 2023 року, за участі Знам’янського міського голови Володимира Сокирка та секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської, відбулися засідання постійних комісій міської ради з розгляду питань, що запропоновані до розгляду на черговій сорок другій сесії міської ради.

Розглянуто зміни, що пропонуються внести до бюджету громади на 2023 рік. Взято до відома інформації про хід виконання міських цільових програм за 2022 рік та звіт про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Знам’янської міської ради за 1 квартал 2023 року.

Рекомендовано внести зміни до персонального складу постійних комісій Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання та включити до складу постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту, освіти, культури, молоді та спорту депутата міської ради Юрія Сопільняка відповідно до поданої заяви.

Розглянуті питання регулювання земельних відносин та інші питання порядку денного.

Враховуючі нагальну необхідність щодо прийняття рішень, комісіями запропоновано включити до порядку денного чергової сорок другої сесії міської ради питання внесення доповнень до заходів з реалізації Програми національного спротиву Знам’янської міської територіальної громади у новій редакції.

Постійними комісіями з питань охорони здоров’я, соціального захисту, освіти, культури, молоді та спорту та з питань житлово-комунального господарства, охорони навколишнього природного середовища, землекористування та будівництва також рекомендували включити до порядку денного питання про намір отримати запозичення у 2023 році.

За результатами розгляду питань порядку денного, надано висновки та рекомендації.

Відповідно до вимог Регламенту міської ради, проводилися онлайн-трансляції засідань постійних комісій міської ради.

Відділ забезпечення діяльності міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень