Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Сучасні технології ведення бухобліку: пропонуємо курси, що гарантують професійний успіх

Дата: 18.05.2023 08:11
Кількість переглядів: 36

Ви бухгалтер за освітою і відчуваєте «слабинку» у своїх професійних знаннях? Сьогодні у вас є вибір: залишитись на тому ж місці у професійній сфері, або іти в ногу з часом, здобувати нові знання і приймати активну участь у реформуванні системи бухобліку та звітності.

Як організувати бухоблік на підприємстві та застосувати новітні інформаційні «кейси» та технології у цій сфері? На це запитання є відповідь – навчання за сприяння Державної служби зайнятості, яка пропонує курси цільового призначення «Сучасні технології бухгалтерського обліку та фінансової звітності».

Навчання проводитимуть викладачі Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості з 29 травня по 09 червня2023 року.

Навчання теорією не обмежується, чимало часу приділено практичним заняттям, під час яких слухачі протестують здобуті навички щодо роботиз найбільш популярними програмами для ведення бухобліку та звітності на підприємстві.

Слухачі, які успішно опануютьпрограму курсу,матимуть змогумаксимально оптимізувати свою роботу в фінансовій діяльності, і , завдячуючи автоматизованим системам обліку, зможуть збирати, вводити, обробляти, зберігати, використовувати ефективні методи пошуку та видачі інформації на запити, у т.ч. й керівництва. Отримані знання сприятимуть й упередженню та зведенню до мінімуму виникнення помилок у роботі.

Якщо вас зацікавила інформація про можливість опанування нових знань та професійних компетенцій за сприяння Державної служби зайнятості?Не зволікайте і рухайтесь вперед! Перший крок – це бажання, другий - звернення! Графік формування груп в онлайн-графіку за посиланням https://is.gd/ghSvOv

Цікаво? Телефонуйте! Контакти тут https://is.gd/20aDFB Ми є й у Telegram t.me/dcz_kir

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень