Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Знам’янським міським центром соціальних служб було організована та проведена зустріч групи взаємопідтримки прийомних батьків та батьків-вихователів

Дата: 17.05.2023 14:46
Кількість переглядів: 120

Знам’янським міським центром соціальних служб (директор Наталія Шевченко) з нагоди Дня сім’ї та Дня матері було організована та проведена зустріч групи взаємопідтримки прийомних батьків та батьків-вихователів.

Цього разу основною темою зустрічі був соціально-правовий захист дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування.

На захід були запрошені начальник відділу виплат управління соціального захисту населення Знам’янського міськвиконкому Ірина Лепетко, головний спеціаліст сектору Знам’янського бюро безоплатної правової допомоги Альона Тінга, інспектор сектору ювенальної превенції Кропивницького РУП ВП№1 (м.Знам’янка) Яніна Леонова.

Прийомні батьки та батьки-вихователі мали змогу отримати інформаційні та консультаційні послуги з питань змін в законодавстві стосовно сімей, у яких виховуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, соціальних гарантій та пільг даній категорії сімей та дітей, попередження правопорушень неповнолітніми особами та дотримання їхніх прав тощо.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень