Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

В бібліотеці завжди гамірно, цікаво і пізнавально!

Дата: 08.05.2023 11:06
Кількість переглядів: 102

Фото без описуЛюдські емоції та почуття найяскравіше виражають духовні запити і прагнення людини, її ставлення до дійсності. Одні явища дійсності радують її, інші засмучують, одні викликають захоплення, інші – бентежать.

Радість, смуток, захоплення, гнів – це відношення людини до дійсності, переживання того, що на неї діє. Про емоції та почуття йшла мова на засіданні «Батьківського клубу» на базі центральної бібліотеки. 

Емоційно та активно учасники приймали участь у цікавих тестах і вправах, які запропонували психологи Міжнародної гуманітарної організації «Лікарі без кордонів». А діти мали змогу прийняти участь у ігровій мандрівці «Веселий ерудит» в дитячому просторі «Спільно». В бібліотеці завжди гамірно, цікаво і пізнавально! Долучайтеся: https://t.me/znam_unicef

Фото без описуЗаходи відбуваються у межах проєкту "Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні", що реалізується Фото без описуДитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з Благодійним фондом "Безпечне майбутнє".

Відділ культури і туризму 
виконавчого комітету Знам’янської міської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень