Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Бібліотека в цифровому середовищі

Дата: 27.04.2023 15:35
Кількість переглядів: 101

Фото без описуБібліотека – природне місце, де люди можуть вчитися жити в цифровому середовищі. Завдяки новим ноутбукам-трансформерам, які надала ГО "Спортивно-патріотична організація "Патріот" для міської бібліотеки-філії №1, користувачі мають змогу долучитися до програм цифрової освіти, що дозволить їм підвищити рівень своїх цифрових навичок.

Також вони можуть вільно використовувати всі можливості цифрових технологій, державних та приватних сервісів, мають вільний доступ до інтернету. Володіння цифровою грамотністю спрощує життя, робить його більш комфортним і щасливим.

Тепер не потрібно стояти в чергах — ви зможете отримати державні послуги онлайн, а також спілкуватися з рідними через соціальні мережі, можна отримати безкоштовний доступ до порталу Дія.

Фото без описуЦифрова освіта, де розміщуються освітні серіали із цифрової грамотності — від оплати комуналки та отримання базових цифрових навичок до протидії домашньому насильству та навчанню держслужбовців.

Зараз до бібліотеки приходять учні, щоб зареєструватися на національний мультипредметний тест (НМТ) на сайті Українського центру оцінювання якості освіти (тепер випускники мають змогу скористатися спеціальним сервісом на сайті цієї установи), виконують предметні презентації, реферати, слухають музику, дивляться відеокліпи, діти переглядають мультфільми, люди старшого віку знайомляться з новинами Знам’янської міської територіальної громади та багато іншого.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень