Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чорнобиль…Це слово стало символом печалі й скорботи, символом трагедії, що сталася 26 квітня 1986 року

Дата: 27.04.2023 08:17
Кількість переглядів: 63

Фото без описуЧорнобиль…Це слово стало символом печалі й скорботи, символом трагедії, що сталася 26 квітня 1986 року.

З метою патріотичного, духовного, екологічного виховання та вшанування подвигу учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС бібліотекарі Знам’янської міської бібліотеки-філії №1 провели для молоді, яка є користувачами бібліотеки кіносеанс пам’яті «Чорнобиль. Трагедія. Наслідки».

Завідуюча бібліотекою Алефірова Світлана проінформувала слухачів про причини та наслідки найбільшої в історії атомної енергетики радіаційної аварії, а бібліотекар Холодова Олена запропонувала познайомитись з книжковою виставкою до дня пам’яті Чорнобильської трагедії та переглянути документальний фільм «Чорнобильска трагедія – біль України».

Фото без описуЗ великим сумом та біллю у серці згадали хвилиною мовчання цей страшний день та людей, які загинули під час трагедії.

37 років відділяє нас від Чорнобильського лихоліття, але цей чорний день ніколи не зітреться з пам’яті ні сучасних, ні наступних поколінь.

Наш земний уклін, наша довічна вдячність усім, хто взяв участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, відроджував і продовжує відроджувати до нового життя обпалену радіацією землю.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень