Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Знам’янська центральна бібліотека – це в першу чергу територія розваг, несподіваних цікавих зустрічей і місце де можна не тільки читати книги, але і корисно провести свій вільний ча

Дата: 25.04.2023 16:51
Кількість переглядів: 127

Фото без описуДля багатьох бібліотека асоціюється з купою запилених книжок. Але це не так!

Знам’янська центральна бібліотека – це в першу чергу територія розваг, несподіваних цікавих зустрічей і місце де можна не тільки читати книги, але і корисно провести свій вільний час.

Відкриття дитячої точки «Спільно» при бібліотеці, дало можливість батькам потурбуватися про творчий, інформаційний, виховний і розвиваючий потенціал дітей.

Та й самі батьки із задоволенням долучаються до творчості разом з дітьми, а ще мають змогу поспілкуватися та просто відпочити від буденних справ.

Фото без описуДитячий простір у центральній бібліотеці працює у межах проєкту "Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні", що реалізується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з Благодійним фондом "Безпечне майбутнє".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень