Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

В цей неспокійний час - особлива увага дітям.

Дата: 10.04.2023 12:49
Кількість переглядів: 106

Фото без опису

В цей неспокійний час - особлива увага дітям. Піклуючись про їх здоров'я, безпеку та розвиток, Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в партнерстві з благодійним фондом «Безпечне майбутнє» та обласною універсальною науковою бібліотекою імені Дмитра Чижевського запровадили великий проєкт – дитячі точки «СПІЛЬНО» в бібліотеках області.

Міська центральна бібліотека також презентувала дитячий простір. Це веселе свято малеча відвідала разом з батьками.

Щиро вдячні Сергію Кулікову – спеціалісту із захисту дітей Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), Ірині Саєнко - голові благодійного фонду «Безпечне майбутнє», Валентині Животовській - програмній координаторці проекту за подарунки та веселі розваги від казкових героїв Кіровоградського Академічного театру ляльок.

Запрошуємо всіх дітей відвідати Дитячий простір «Спільно». На вас чекають: цікава інформація, веселі ігри, майстер класи, активний відпочинок. Дорослі можуть отримати безкоштовну консультацію від лікаря-педіатра, психолога, а також відвідати «Батьківський клуб».

Дитяча точка Спільно в центральній бібліотеці працює у межах проєкту "Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні", що реалізується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з Благодійним фондом "Безпечне майбутнє".

Відділ культури і туризму



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень