Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Цифровізація означає перехід людства до нового типу грамотності, культури, технологій

Дата: 04.04.2023 16:11
Кількість переглядів: 75

Фото без описуЦе – процес упровадження в усі сфери життя цифрових приладів, технологій, сервісів. Звичайно ж, вона захоплює і бібліотечну сферу, яка є втіленням, носієм і популяризатором цифровізації.

Тож наша міська бібліотека-філія №1 теж має таку можливість надавати безкоштовні електронні послуги завдяки новим ноутбукам-трансформерам, які нам надала ГО "Спортивно-патріотична організація "Патріот" для впровадження проекту.

Найчастіше наші користувачі користуються новими сучасними додатками, а також порталом Дія.

Серед інших популярних послуг – такі, що стосуються особистого транспорту, отримання паспортів та отримання субсидій, пенсійного забезпечення, приватного підприємництва, оподаткування та отримання інформації з державних реєстрів.

Фото без описуЗ повномасштабною війною з’явилися нові виклики: як зареєструвати статус ВПО, отримати допомогу від держави, захистити свої акаунти в соцмережах тощо. Діти теж розвиваються: їм подобається створювати різні малюнки в програмі paint.net, залюбки переглядають улюблені мультфільми та займаються за допомогою платформ Google Classroom та Zoom.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень