Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Від комфорту до дисципліни

Дата: 03.04.2023 16:46
Кількість переглядів: 166

Фото без опису29 березня Знам’янським міським центром соціальних служб (директор Наталія Шевченко) та КУ «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» (модератор–психолог центру Оксана Зажурило)було організовано та проведено зустріч групи взаємопідтримки прийомних батьків та батьків-вихователів.

Практичними психологами закладів освіти громади було проведено психологічний семінар-практикум «Від комфорту до дисципліни».

Прийомні батьки, батьки вихователі та опікуни, що взяли участь у заході, отримали пізнавальну інформацію щодо основних засад адаптації дітей в сім’ях, розігрували ситуації щодо ненасильницького спілкування в родині, шляхи подолання агресії тощо. Учасники заходу тепер мають практичні кейси для взаємодії з дітьми та для стабілізації їх психоемоційного стану.

Бути батьками – це радість, але разом з тим важка робота, з якою дуже важко впоратися самотужки.Сподіваємось, що всі поради та рекомендації, які були отримані в ході заходу, допоможуть зберегти спокій, довіру та сімейний затишок в цих сім’ях.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень