Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Книга є нашим другом, порадником, цілим світом

Дата: 24.03.2023 11:55
Кількість переглядів: 121

Фото без описуКнига є нашим другом, порадником, цілим світом, поринаючи в який, ми вчимося законам буття та добра. Герої наших улюблених книг поруч з нами завжди.

Про мудрих друзів, які не вміючи говорити, розказують історії про незвичайні пригоди і подорожі, про чудеса і навколишній світ розповіла вихованцям Знам’янської спеціальної школи бібліотекар центральної бібліотеки Анастасія Позняковська. 

Всі разом переглянули відео історію виникнення книг, пригадали прислів’я про книги та пограли в цікаві ігри: «Чарівний м’ячик», «Від кого телеграма?», «Чарівні предмети». А ще виявилися справжніми знавцями казок відповідаючи на питання «Казкової вікторини».

Фото без описуЗахід організовано в рамках діяльності «Батьківського клубу» та реалізації проєкту «Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні», що реалізується Благодійний фонд "Безпечне майбутнє" за підтримки Дитячого фонду ООН UNICEF Ukraine.

Відділ культури і туризму
 виконавчого комітету Знам’янської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень