Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Привітали комунальників з професійним святом

Дата: 17.03.2023 11:39
Кількість переглядів: 252

Фото без описуПоки герої-захисники боронять нашу країну від ворогів безпосередньо на лінії вогню, інші герої тримають не менш важливий комунальний фронт.

Працівники КП "Комбінат комунальних послуг", бригади з благоустрою УМА та ЖКГ виконують роботи по благоустрою території Знам’янської міської територіальної громади, ремонту покрівель, облаштуванні укриттів, вивозу сміття, з санітарної та формувальної обрізки гілля дерев, кущів, ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ....

Важливу роль працівників комунальників відзначив Знам’янський міський голова Володимир Сокирко.

Фото без опису"Сьогодні важко уявити життя без роботи цих служб. Працівники комунальних підприємств піклуються, щоб у наших домівках була вода, щоб тішили око прибрані вулиці та парки, незважаючи на непрості умови сьогодення. Дякую всім, хто працює у сфері комунальних послуг та побутового обслуговування населення нашої громади, за самовіддану, відповідальну та почесну працю на благо всіх мешканців громади".

До присутніх звернувся і заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олег Гребенюк, який подякував усім, хто в найскладніші часи, стояв на сторожі тепло- та водопостачання.

Фото без описуКращим представникам житлово-комунальної сфери вручили відзнаки обласної військової адміністрації та Знам’янської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень