Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

До Знам’янської громади завітав відомий філателіст з іменною маркою

Дата: 01.03.2023 14:57
Кількість переглядів: 571

Фото без описуДо Знам’янської громади завітав відомий філателіст та популяризатор історії України Олександр Канівець. Він розпочав подорож 26 квітня,  з м.Києва  вирушив на Західну Україну. Загалом філателіст відвідав близько 133 населених пунктів нашої України.

 Мета Олександра Володимировича – об’їхати Україну зі своєю пересувною виставкою «Незламний козацький дух українського народу». Насамперед філателіст відвідує громади, де розташовані найвеличніші національно-патріотичні пам’ятники та пам’ятні знаки.

 Пан Олександр поповнює тематичну колекцію, створюючи листівки, конверти та марки, присвячені українським видатним діячам та головним подіям нашої історії.Фото без опису

 - Без уваги не залишилась і наша Знам’янська громада. Олександр Канівець завітав до нас аби увіковічити на конвертах погруддя Тарасу Шевченку, дошку пам’яті знам’янчанам, які загинули захищаючи цілісність та суверенітет України( 2021 р). Пам’ятні  конверти на згадку про свій візит та участь нашого міста в історичній поштовій естафеті Олександр Володимирович подарував Знам’янському міському голові Володимиру Сокирку.

  Фото без описуВарто зазначити, конверти із марками філателіст виготовляє власноруч, все це офіційно документує, марки гасить на місцевих поштамтах та презентує керівництву громад та міст, а також дарує у місцеві музейні фонди.  Фото без опису

 

 Результатом та підсумком естафети, яку організував Олександр Канівець, стане книга, яка називатиметься так, як і виставка, - «Незламний козацький дух українського народу».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень