Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

У річницю загибелі вшанували  пам’ять  захисника  Героя - старшого солдата Івана Миколайовича Дєдушкова

Дата: 04.03.2023 15:42
Кількість переглядів: 291

Фото без описуІван Миколайович Дєдушков народився  28.06.1986 року с.Дмитрівка, закінчив Знам’янську ЗОШ №-4.  У 2001 році був зарахований на навчання  помічником  машиніста електровозу в ПТУ-12. Закінчивши  навчання був прийнятий на посаду помічника машиніста електровозу в цех експлуатації ТЧ-7 м.Знам’янка. У 2009 році був переведений на посаду машиніста електровозу. Проходив військову службу за контрактом  на посаді старшого механіка-водія 1 механізованого відділення – бойової машини 3 механізованого взводу 1 механізованої роти.

Загинув старший солдат Іван Дєдушков  05.03.2022 року в н.п Вороново Северодонецького району, Луганської області від мінно-вибухової травми та вогнепального осколкового поранення в наслідок артилерійського обстрілу під час участі в заходах із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації у Донецькій та Луганській областях пов’язаних з виконанням обов’язків військової служби.

Сьогодні, радник  Знам’янського  міського  голови Володимир  Мухуров,  разом з родиною загиблого старшого солдата: дружиною Надією, батьком Миколою Борисовичем, матір’ю Катериною Іванівною, сином Олександром, донькою Поліною, близькими друзями, працівниками підприємства (ТЧ-7) на якому працював Іван поклали  квіти на почесному  місці  поховання  та вшанували  Героя хвилиною  мовчання. 
Світла пам’ять про мужнього  захисника  назавжди  залишиться у серцях знам’янчан.
Вічна пам'ять і шана захиснику України!
Герої не вмирають!

Фото без опису       Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень