Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту, освіти, культури, молоді та спорту

Дата: 22.02.2023 14:33
Кількість переглядів: 191

Фото без опису21 лютого 2023 року відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту, освіти, культури, молоді та спорту (гол. Володимир Джулай).

Депутати розглянули питання, що запропоновані міським головою включити до порядку денного чергової 39 сесії міської ради.

Враховуючи пропозиції, що надійшли під час попередніх засідань постійних комісій, суб’єктом подання, запропоновано внести зміни до проєкту Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації, а саме: до складу комісії має входити не менш як сім осіб (проєктом передбачено п’ять), які є представниками органу приватизації та депутатів міської ради (проєктом передбачено тільки представники органу приватизації).

Обговоривши питання використання червоно-чорного прапора національно-визвольної боротьби на території Знам’янської міської територіальної громади, запропоновано підняти червоно-чорний прапор національно-визвольної боротьби біля будівель Знам’янської міської ради з адресами: м. Знам’янка вул. Михайла Грушевського,19 та вул. Михайла Грушевського,17 до закінчення повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України. Надалі, передбачити його постійне розташування біля зазначених адміністративних будівель.

Надійщли пропозиції до проєкту рішення щодо внесення доповнень до рішення Знам'янської міської ради від 21 січня 2022 року №914 "Про затвердження Положення про звітування Знам'янського міського голови, старост, виконавчих органів, постійних комісій та депутатів Знам'янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області ", яким Фото без описупередбачено звітування секретаря Знам’янської міської ради, заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючого справами (секретар) виконавчого комітету міської ради. Суб’єктам подання запропоновано уточнити та внести окремі правки в частині визначення місць проведення відкритих слухань та обговорення звітів посадових осіб; подачу інформації про витрати з бюджету на забезпечення діяльності посадової особи за звітний період здійснювати, враховуючи фактичні дані бухгалтерського обліку.

Погоджено запропонувати сесії міської ради включити до порядку денного питання надання згоди виконавчому комітету Знам’янської міської ради на взяття в оренду частини приміщення Знам’янського управління Кропивницької філії Кіровоградського обласного центру зайнятості. Члени комісії дійшли спільної думки, що розміщення Центру надання адміністративних послуг у вищезазначеному приміщенні Кропивницької філії забезпечить його ефективне функціонування та надасть змогу забезпечити надання якісних адміністративних послуг населенню.

Розглянуто інші питання порядку денного щодо яких надано висновки та рекомендації.

У роботі постійної комісії міської ради прийняли участь члени постійної комісії Володимир Джулай, Сергій Пашко, Світлана Бойко, Оксана Войчишина, Вікторія Гмиріна, секретар Знамянської міської ради Вікторія Зеленська, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ліана Пересадченко та Олег Гребенюк, начальники відділів та управлінь апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради.

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень