Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання виконавчого комітету Знам'янської міської ради

Дата: 22.02.2023 12:51
Кількість переглядів: 201

Фото без описуПід головуванням Знам’янського міського голови Володимира Сокирка 17 лютого поточного року пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 33 проєкти, затверджено 29 рішень.

Продовжено термін перебування неповнолітньої в сім’ї патронатного вихователя; влаштовано в сім’ю патронатного вихователя малолітнього терміном на 3 місяці.

Заслухано та обговорено інформацію керівника Знам'янського міжміського комунального підприємства «Бюро технічної інвентаризації» про стан фінансово-господарської діяльності комунального підприємства за підсумками 2022 року.

За результатами фінансово-господарської діяльності за 2022 рік визнано роботу Знам’янського міжміського комунального підприємства «Бюро технічної інвентаризації» - задовільною. Основним економічним показником підприємства являється його прибутковість. На кінець звітного періоду комунальне підприємство прибуткове. Прибуток склав 0,8 тис. грн.

З метою забезпечення відкритості та інформування громадськості про здійснення регуляторної діяльності заслуханозвіт щодо здійснення державної регуляторної політики у 2022 році.

З метою організації виконання Програми економічного і соціального розвитку Знам’янської міської територіальної громади на 2023 рік рішенням виконавчого комітету визначено відповідальних за виконання основних завдань Програми економічного і соціального розвитку Знам’янської міської територіальної громади на 2023 рік.

Затверджено положення про конкурсну комісію, умови та порядок проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Знам’янської міської територіальної громади.

З метою упорядкування і підвищення якості роботи структурних підрозділів та виконавчих органів Знам’янської міської ради затверджено перспективний план роботи виконавчого комітету Знам’янської міської ради на ІІ квартал 2023 року.

Рішенням виконавчого комітету утворено Координаційний штаб з питань розгортання та організації роботи пунктів незламності на території Знам'янської міської територіальної громади. Затверджено його склад та Положення.

Заслухано інформацію про хід виконання Програми розвитку місцевого самоврядування Знам’янської міської територіальної громади на 2022-2026 роки за 2022 рік та вказано відділу забезпечення діяльності міської ради підготувати та винести на чергову сесію Знам’янської міської ради проєкт рішення «Про стан виконання Програми розвитку місцевого самоврядування Знам’янської міської територіальної громади на 2022-2026 роки за 2022 рік».

Розглянуто інформацію про підсумки роботи із зверненнями громадян, що надійшли до виконавчого комітету Знам`янської міської ради протягом 2022 року.

З метою попередження та виключення випадків отруєння бджіл засобами захисту рослин (з пестицидами та агрохімікатами) під час обробітку аграріями сільськогосподарських культур на території Знам’янської міської територіальної громади створено постійно діючу комісію з питань профілактики та встановлення фактів отруєння бджіл та затверджено її склад.

З метою організації роботи із забезпечення виконання дохідної частини бюджету Знам’янської міської територіальної громади, економного та раціонального використання бюджетних коштів у 2023 році затверджено план заходів на 2023 рік щодо збільшення надходжень до бюджету Знам’янської міської територіальної громади та ефективного використання бюджетних коштів. Зобов’язано керівників структурних підрозділів міськвиконкому, комунальних підприємств, розпорядників та одержувачів коштів бюджету Знам’янської міської територіальної громади забезпечити неухильне виконання міського плану заходів та інформувати фінансове управління Знам’янського міськвиконкому про стан його виконання.

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень