Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики, гласності, законності та правопорядку

Дата: 21.02.2023 16:47
Кількість переглядів: 222

Фото без опису20 лютого 2023 року відбулося засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики, гласності, законності та правопорядку (гол. Оксана Перемот) на якій розглянуті питання, що пропонуються до розгляду на черговій сесії міської ради.

За результатами розгляду проєкту Положення про співфінансування робіт з капітального ремонту житлового фонду та ремонту прибудинкової території об’єднань співвласників багатоквартирного будинку та житлово-будівельних кооперативів Знам’янської міської територіальної громади, управлінню МА та ЖКГ рекомендовано надати інформацію про кількість заяв ОСББ, що перебувають у черзі на виконання робіт на умовах співфінансування з місцевого бюджету, а також перелік виконаних управлінням робіт, як у будинках ОСББ, так і у житлових будинках комунальної власності.

Під час розгляду змін та доповнень до Програми економічного і соціального розвитку Знам’янської міської територіальної громади на 2023 рік та Міської комплексної програми протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку на території Знам’янської міської територіальної громади Кропивницького району Кіровоградської області на 2021-2025 роки, запропоновано надати розрахунки збільшення фінансування заходів зазначених програм.

Обговоривши положення про відділ освіти, молоді та спору виконавчого комітету Знам’янської міської ради у новій редакції, рекомендовано доповнити зміст положення функціями та завданнями молодіжної політики, реалізація якої у громаді, після внесення змін до структури, покладена на зазначений відділ.

Фото без описуЗ метою зменшення соціальної напруги, недопущення нерівнозначного підходу під час прийняття рішень щодо перейменування вулиць та провулків на честь загиблих, комісією рекомендовано винести на розгляд міської ради питання призупинення прийняття рішень щодо найменування або перейменування вулиць, провулків, площ, парків, скверів та інших об’єктів на території Знам’янської міської територіальної громади на честь загиблих під час повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України до завершення бойових дій на території України.

Запропоновано сесії міської ради визначити території, у межах яких діють квартальні, будинкові та вуличні комітети у новій редакції враховуючи нові назви вулиць громади.

Обговорено Положення про зміст, опис герба і прапора та порядок використання офіційної символіки Знам’янської міської територіальної громади, а також проєкт рішення, яким врегульовується питання використання червоно-чорного прапора національно-визвольної боротьби на території Знам’янської міської територіальної громади.

Розглянуто інші питання порядку денного чергової сесії міської ради. За результатами розгляду, надано висновки та рекомендації.

Участь у роботі комісії взяли депутати міської ради Оксана Перемот, Наталія Клименко, Світлана Бабаєва, Ірина Зіньковська, секретар Знам’янської міської ради Вікторія Зеленська, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ліана Пересадченко, Дмитро Молодченко, Олег Гребенюк, начальники відділів та управлінь апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради.

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень