Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Засідання постійної комісії з питань бюджету, економічного розвитку, споживчого ринку та підприємництва

Дата: 21.02.2023 10:02
Кількість переглядів: 179

Фото без опису20 лютого 2023 року відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету, економічного розвитку, споживчого ринку та підприємництва (гол. Неля Данасієнко).

Члени постійної комісії розглянули питання порядку денного, що запропоновані до розгляду на черговій 39 сесії міської ради.

Обговорили Положення про співфінансування робіт з капітального ремонту житлового фонду та ремонту прибудинкової території об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та житлово-будівельних кооперативів Знам’янської міської територіальної громади, яке розроблено з метою визначення розміру частки залучення бюджетних коштів для виконання робіт з капітального ремонту житлових будинків, які виконуються на умовах співфінансування (кошти ОСББ/ЖБК + кошти місцевого бюджету). Передбачено дольову участь власників житлових і нежитлових приміщень будинку у розмірі % від загальної вартості робіт: капітальний ремонт покрівлі, ремонт прибудинкової території – 10 відсотків; капітальний ремонт ліфтового обладнання – не більше 5 відсотка; інші види робіт капітальних ремонтів – 15 відсотків.

Погоджено внесення змін та доповнень до окремих цільових програм, фінансування яких здійснюється за рахунок коштів місцевого бюджету.

З метою визначення мети, шляхів, способів приватизації майна комунальної власності Знам’янської міської територіальної громади, рекомендовано винести на розгляд міської ради Програму приватизації комунального майна Знам’янської міської територіальної громади на 2023 – 2026 роки.

Фото без описуРекомендовано винести на розгляд міської ради питання внесення змін до бюджету громади, а також звіт про бюджет Знам’янської міської територіальної громади за 2022 рік.

Враховуючи прийняте рішення про затвердження структури та загальної чисельності апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради в новій редакції, на розгляд сесії запропоновано винести питання, що стосуються затвердження положень про управління соціального захисту населення, відділ освіти, молоді та спорту, управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства у новій редакції, а також про управління земельних ресурсів та агропромислового розвитку виконавчого комітету Знам’янської міської ради.

Розглянуто інші питання порядку денного та за результатами розгляду, надано висновки та рекомендації.

У роботі постійної комісії міської ради прийняли участь члени постійної комісії Неля Данасієнко, Тетяна Іваськів, Ігор Качанов, Ольга Бойчук, Олександр Роздобудько, Людмила Семиніна, Олег Кузін, секретар Знам’янської міської ради Вікторія Зеленська, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ліана Пересадченко та Олег Гребенюк, начальники відділів та управлінь апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень