Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Знам’янський міський голова провів робочу зустріч з начальником Знам’янського відділу УДМС у Кіровоградській області

Дата: 15.02.2023 13:06
Кількість переглядів: 291

Фото без опису14 лютого під головуванням Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючого справами (секретаря) виконкому, відбулась робоча зустріч з начальником Знам’янського відділу УДМС у Кіровоградській областіОльгою Козленко.

На нараді під час обговорення були порушені питання щодо винесення на розгляд Знам’янської міської ради рішення про звільнення у 2023 році від оплати вартості адміністративних послуг, яка зараховується до бюджету Знам’янської міської територіальної громади, окремих категорій осіб, які зареєстрували своє місце проживання на території зазначеної громади. 

Обмін інформацією із центром надання адміністративних послуг щодо виявлених іноземців, які мешкають на території громади по посвідкам на постійне або тимчасове проживання та до іноземців внутрішньо переміщених осіб, які прибули на територію, не здійснювати жодних реєстраційних дій. 

Вжиття заходів щодо передачі у користування окремих нежитлових приміщень для розміщення територіального підрозділу ДМС. 

Прийняття даних рішень позитивно вплине на імідж як органів центральної влади, так і органів місцевого самоврядування.

За результатами наради були надані відповідні доручення окремим структурним підрозділам виконавчого комітету Знам’янської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень