Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергова тридцять дев’ята cесія Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання

Дата: 14.02.2023 16:44
Кількість переглядів: 151

Фото без опису24 лютого 2023 року о 10.00 год., відповідно до розпорядження Знам’янського міського голови Володимира Сокирка від 14 лютого 2023 року №6 "Про скликання  тридцять дев’ятої cесії Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання" у сесійній залі міської ради відбудеться чергова тридцять дев’ята cесія Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання. 

На розгляд сесії виносяться наступні питання:

  1. Про затвердження Положення про співфінансування робіт з капітального ремонту житлового фонду та ремонту прибудинкової території об’єднань співвласників  багатоквартирного будинку та житлово-будівельних кооперативів Знам’янської міської територіальної громади.
    Про внесення  доповнення до Програми економічного і соціального розвитку Знам’янської міської територіальної громади на 2023 рік.
    Про затвердження програми приватизації майна комунальної власності Знам’янської міської територіальної громади на 2023-2026 роки та Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації.
    Про внесення доповнення до Програми розвитку культури, краєзнавчого туризму, збереження та охорони культурної спадщини  на 2021-2025 роки.
    Про внесення змін до Міської  комплексної програми протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку на території Знам’янської міської територіальної громади Кропивницького району Кіровоградської області на 2021-2025 роки.
    Про затвердження заходів Програми національного спротиву Знам’янської міської територіальної громади у новій редакції.
    Звіт про виконання бюджету Знам’янської міської територіальної громади за 2022 рік.
    Про внесення змін до рішення міської ради  від 21 грудня 2022 року №1124 «Про бюджет Знам’янської міської територіальної громади на 2023 рік».
    Про затвердження звіту про виконання фінансового плану підприємства за 2022 рік комунального некомерційного підприємства «Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Знам’янської міської ради.
    Про затвердження структури комунального некомерційного підприємства «Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Знам’янської міської ради у новій редакції.
    Про хід виконання Галузевої програми розвитку «Охорона здоров’я» Знам’янської міської територіальної громади на 2021-2025 роки за 2022 рік.
    Про затвердження Статуту комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг» у новій редакції.
    Про затвердження Положення про відділ освіти, молоді та спору виконавчого комітету Знам’янської міської ради у новій редакції.
    Про затвердження Положення про управління соціального захисту населення Знам’янського  міськвиконкому у новій редакції.
    Про затвердження Положення про управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради у новій редакції.
    Про затвердження базової мережі закладів культури Знам’янської міської територіальної громади в новій редакції.
    Про внесення змін до рішення Знам’янської міської ради від 29 листопада 2022 року №1111 «Про перейменування вулиць та провулків  населених пунктів Знам’янської міської територіальної громади».
    Про внесення доповнення до Положення про порядок найменування або перейменування площ, проспектів, вулиць, провулків, проїздів, скверів, парків, розташованих на території Знам’янської міської територіальної громади.
    Про визначення територій, у межах яких діють квартальні, будинкові та вуличні комітети у новій редакції.
    Про хід виконання Програми розвитку місцевого самоврядування Знам’янської міської територіальної громади на 2022-2026 роки за 2022 рік.
    Про затвердження Положення про зміст, опис герба і прапора та порядок використання офіційної символіки  Знам’янської міської територіальної громади.
    Про використання червоно-чорного прапора національно-визвольної боротьби на території Знам’янської міської територіальної громади.
    Про внесення доповнень до рішення Знам'янської міської ради від 21 січня 2022 року №914 «Про затвердження Положення про звітування Знам’янського міського голови, старост, виконавчих органів, постійних комісій та депутатів Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області».
    Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність Гарькавенко Н.К.
    Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність Соловйовій С.В.
    Про уточнення площі та затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність Дубовіцькій Л.В.
    Про надання в оренду земельної ділянки Моісеєву Ю.В.
    Про надання в оренду земельної ділянки  Компанієнко Н.О.
    Про надання в оренду земельної ділянки  Компанієнко Н.О.
    Про надання в оренду земельної ділянки  Олексієнко П.П.
    Про припинення дії договору оренди землі з Волощук Л.В.
    Про надання в оренду земельної ділянки Поліщук П.П. та Поліщук Н.В.
    Про затвердження Положення про управління земельних ресурсів та агропромислового розвитку виконавчого комітету Знам’янської міської ради.
    Про депутатські запити.
    Різне.

Постійні комісії міської ради з озгляду питань порядку денного відбудуться 20-21 лютого 2023 року


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень