Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання "Батьківського клубу"

Дата: 09.02.2023 09:36
Кількість переглядів: 167

Фото без описуКонфлікти – частина повсякденного життя майже кожної людини. Непорозуміння виникають як при взаємодії з незнайомими людьми, так і при спілкуванні з колегами, друзями, близькими.

Сімейні сварки негативно впливають не лише на дорослих членів сім’ї, вони шкодять емоційному стану дітей, їхньому повноцінному психологічному розвитку.

Психологи Міжнародної гуманітарної організації «Лікарі без кордонів» в інтерактивній формі навчали членів «Батьківського клубу» на базі центральної бібліотеки, користуватися психологічними інструментами, які допомагають спілкуватися, уникаючи непорозумінь та конструктивно вирішувати конфлікти.

Фото без описуПоради психологів допоможуть налагодити стосунки і не дозволити невеликому сімейному непорозумінню перерости в серйозний скандал.

Заходи відбуваються в рамках проекту "Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні, що реалізується Благодійним фондом "Безпечне майбутнє" за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Відділ культури і туризму виконавчого комітету Знам’янської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень