Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Нарада з керівниками органів самоорганізації населення

Дата: 30.01.2023 14:04
Кількість переглядів: 155

26 січня 2023 року, під головуванням Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, за участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської, депутатів міської ради, відбулася нарада з керівниками органів самоорганізації населення міста.

Присутні ознайомилися зі змінами до Закону України «Про військовий облік». Заслухали інформацію в.о. начальника першого відділ Кропивницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Андрія Іващенка.

Обговорили ситуацію, що склалася у зв’язку з нарахуванням боргів по загально будинковому лічильнику обліку води (у місті впроваджено комерційний облік). Отримали відповіді на запитання від фахівців юридичного відділу.

Взяли до відома інформацію про затвердження Правил благоустрою Знам’янської міської територіальної громади та повноважень, якими наділені керівники органів самоорганізації населення з метою їх виконання.

Також, обговорено питання взаємодії у сфері поводження з твердими побутовими відходами та забезпечення дієвої співпраці, верифікації даних про фактично проживаючих мешканців громади, що користуються послугами з вивезення твердих побутових відходів.

На запитання присутніх відповідали начальник та головний спеціаліст юридичного відділу Юрій Данільченко та Володимир Білоголовий, керівник КП «Знамянський ККП» Олег Чернявський.

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень