Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Орден за мужність посмертно: вручили нагороду родині  військового В’ячеслава Будюка

Дата: 27.01.2023 15:45
Кількість переглядів: 264

 Фото без описуНа засіданні чергової тридцять сьомої сесії Знам’янської міської ради було вручено нагороду військослужбовцю  -  Орден «За мужність ІІІ ступеня».
Почесну місію по врученню державної нагороди військовослужбовця, який загинув захищаючи наше майбутнє та незалежність нашої держави, взяв на себе міський голова Володимир Сокирко разом з в.о. начальника І відділу Кропивницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Андрієм  Іващенком. 

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі,  згідно  Указу Президента України від 22.05.2022 року №358 орденом "За мужність ІІІ ступеню" нагороджений Будюк В’ячеслав Олександрович  (посмертно). Орден   вручено сестрі – Анастасії Сергіївні Будюк.Фото без опису
-    Будюк В’ячеслав Олександрович був призваний на військову службу 01.03.2022 року  по  мобілізації , 15 квітня  загинув  Український  Воїн, який  з гордістю та честю захищав  рідну землю від ворога.
В’ячеслав  Будюк  став захисником не лише своїх дітей , а й всієї України. Вічна пам’ять і шана Герою - В’ячеславу, - сказав Володимир Феліксович.

-    Доземний уклін та шана  воїну, який нас захищав і вічна пам’ять тим, хто загинув на полі бою. Ми в боргу перед нашими ЗСУ. Перемога буде за нами.
     Слава Україні!  Героям слава!
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень