Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту, освіти, культури, молоді та спорту

Дата: 25.01.2023 13:54
Кількість переглядів: 220

Фото без опису24 січня 2023 року відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту, освіти, культури, молоді та спорту (гол. Володимир Джулай).

Депутати розглянули питання, що запропоновані міським головою включити до порядку денного чергової 37 сесії міської ради.

Рекомендовано винести на розгляд міської ради питання внесення змін до бюджету громади, а також питання, що стосуються управління та використання майна комунальної власності громади.

Запропоновано визначити категорії депутатів щодо яких будуть внесені дані до Книги досвіду та досягнень Знам’янської міської територіальної громади створення якої передбачено проєктом рішення «Про внесення доповнення до Програми розвитку місцевого самоврядування Знам’янської міської територіальної громади на 2022-2026 роки».

Обговорені зміни, які пропонуються до структури територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Знам’янської міської територіальної громади в.о. директора установи Юлією Таран та пропозиції, що надійшли з даного питання від депутатів. Надано рекомендації щодо кількості додаткових штатних одиниць, введення яких передбачається проєктом рішення міської ради.

Надано пропозиції до проєкту Положення про загальні збори громадян за місцем проживання щодо уточнення переліку питань, які можуть бути винесеними на розгляд громадськості під час їх проведення. Рекомендовано доповнити Положення інформацією щодо застосування процедури проведення загальних зборів громадян у випадках, передбачених статутними документами чи документами, що легалізують діяльність того чи іншого територіального утворення (органи самоорганізації населення, ОСББ, ЖБК), а також проведення яких регламентується спеціальними нормативно-правовими актами (звітування депутатів перед виборцями та ін.).

Фото без описуВраховуючи необхідність проведення ремонтів у приміщеннях закладів освіти, що використовуються для розміщення внутрішньо-переміщених осіб, відділу освіти рекомендовано розрахувати потребу у фінансування та подати пропозиції під час розгляду питання розподілу коштів вільного залишку, що утворився у місцевому бюджеті громади станом на 01 січня 2023 року.

Розглянуто інші питання порядку денного щодо яких надано висновки та рекомендації.

У роботі постійної комісії міської ради прийняли участь члени постійної комісії Володимир Джулай, Сергій Пашко, Оксана Войчишина, Олег Тітарєв, секретар Знамянської міської ради Вікторія Зеленська, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Дмитро Молодченко, начальники відділів та управлінь апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради.

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень