Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Засідання постійної комісії з питань бюджет, економічного розвитку, споживчого ринку та підприємництва

Дата: 25.01.2023 13:01
Кількість переглядів: 228

Фото без опису23 січня 2023 року відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету, економічного розвитку, споживчого ринку та підприємництва (гол. Неля Данасієнко).

Відповідно до плану роботи постійної комісії на 2023 рік, заслухано інформацію начальника ЦНАП Віталія Михайлова щодо перспектив розширення переліку адміністративних послуг, що надаються на території громади. Побудова та проведення первинної державної експертизи комплексної системи захисту інформації автоматизованої системи робочих місць ЦНАП та організація каналу конфіденційного зв’язку надасть можливість розпочати роботу з надання адміністративних послуг з видачі та обміну посвідчень водія, реєстрації транспортних засобів, а також оформлення та видачу паспорта громадянина України, у тому числі за кордон. Заходи з реалізації поставлених завдань потребують фінансування, як для впровадження комплексної системи захисту інформації, абонентська плата тощо, а також збільшення кількості фахівців.

Про результати договірної роботи КП «ЗККП» щодо вивезення твердих побутових відходів на території громади, проінформував керівник комунального підприємства Олег Чернявський. Надав інформацію про кількість укладених договорів у розрізі населених пунктів громади, стан ведення інформаційної та претензійно-позовної роботи з даного питання.

Обговорили інформацію начальника фінансового управління Олени Лепетко щодо суми бюджетних коштів, яка залишилася не використаною станом на 01.01.2023 р. з врахуванням субвенцій та власних коштів місцевого бюджету, причин не фінансування окремих видатків бюджету у зв’язку з дією спеціального режиму казначейського обслуговування.

Члени постійної комісії також розглянули питання порядку денного, що запропоновані до розгляду на черговій 37 сесії міської ради.

Рекомендовано винести на розгляд міської ради питання внесення змін до бюджету громади, а також питання, що стосуються управління та використання майна комунальної власності громади.

З метою дотримання вимог чинного законодавства, під час встановлення вартості послуг з вивезення твердих побутових відходів, погоджено необхідність затвердження Інвестиційної програми КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг» у сфері поводження з побутовими відходами на 2023-2027 роки.

Фото без описуОбговорено нову редакцію фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Знам’янської міської ради на 2022 рік, враховуючи його фактичні надходження та витрати у минулому році.

Заслухано інформації про хід виконання Цільових програм, що діють у громаді, а також інформацію про депутатські звернення депутатів Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області восьмого скликання, що надійшли протягом вересня-грудня 2022 року.

Запропоновано винести на розгляд міської ради, із змінами та доповненнями, питання надання дозволу на списання та зняття з балансу основних засобів КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг».

Взято до відома звіт щодо здійснення державної регуляторної політики за 2022 рік.

Надано пропозиції щодо: внесення змін до структури територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Знам’янської міської територіальної громади; доповнень до Програми розвитку місцевого самоврядування Знам’янської міської територіальної громади на 2022-2026 роки; процедури скликання загальних зборів громадян за місцем проживання.

Розглянуто інші питання порядку денного та за результатами розгляду, надано висновки та рекомендації.

У роботі постійної комісії міської ради прийняли участь члени постійної комісії Неля Данасієнко, Тетяна Іваськів, Ігор Качанов, Ольга Бойчук, Олександр Роздобудько, Людмила Семиніна, Олег Кузін, секретар Знамянської міської ради Вікторія Зеленська, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ліана Пересадченко та Дмитро Молодченко, начальники відділів та управлінь апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради.

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень