Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбудеться чергова тридцять сьома cесія Знам’янської міської ради Кропивницького району

Дата: 17.01.2023 14:58
Кількість переглядів: 172

Фото без опису27 січня 2023 року о 09.00 год., відповідно до розпорядження Знам’янського міського голови Володимира Сокирка від 17 січня 2023 року №1 "Про скликання тридцять сьомої cесії Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання" у сесійній залі міської ради відбудеться тридцять сьома cесія Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання. 

На розгляд сесії виносяться наступне питання:

  1.  

 

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 21.12.2022р. №1124 «Про  бюджет Знам’янської міської територіальної громади на 2023 рік».
  2. Про надання  дозволу на списання та зняття з балансу основних засобів КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг».
  3. Про затвердження Інвестиційної програми КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг» у сфері поводження з побутовими відходами на 2023-2027 роки.
  4. Про передачу у господарське віддання  комунального майна Знам’янської міської територіальної громади.
  5. Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Знам’янської міської ради на 2022 рік у новій редакції.
  6. Про внесення змін до структури територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Знам’янської міської територіальної громади.
  7. Звіт щодо здійснення державної регуляторної політики за 2022 рік.
  8. Про надання дозволу КНП «Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Знам’янської міської ради на укладання договору оренди з територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Знам’янської міської територіальної громади.
  9. Про затвердження Положення про загальні збори громадян за місцем проживання.
  10. Про перейменування об’єкту залізничної інфраструктури – зупинного пункту «Колгоспна», який розташований на території смт.Знам’янка Друга Знам’янської міської територіальної громади.
  11. Про депутатські  звернення депутатів Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області восьмого скликання, що надійшли протягом вересня-грудня 2022 року.
  12. Про внесення доповнення до Програми розвитку місцевого самоврядування Знам’янської міської територіальної громади на 2022-2026 роки.
  13. Про хід виконання Програми розвитку культури, краєзнавчого туризму, збереження та охорони культурної спадщини на 2021-2025 роки за 2022 рік.
  14. Про хід виконання  Програми правової освіти населення Знам’янської міської територіальної громади на 2021-2025 роки за 10 місяців 2022 року.
  15. Про хід виконання Цільової комплексної програми розвитку закладів освіти Знам’янської міської територіальної громади на 2022-2024 роки за звітний період 2022 року.
  16. Про хід виконання Міської програми «Обдарована молодь – запорука розвитку територіальної громади на 2021-2025 роки» та Положення про  призначення премії імені В’ячеслава Шкоди учнівській молоді і педагогічним працівникам за досягнуті успіхи у 2022 році.
  17. Про хід виконання  Програми розвитку земельних відносин в Знам’янській міській територіальній громаді Кропивницького району Кіровоградської області на 2021-2025 роки за 2022 рік.
  18. Про хід виконання Програми забезпечення проведення аукціонів з набуття права оренди та продажу земельних ділянок на території Знам’янської міської територіальної громади Кропивницького району Кіровоградської області на 2021-2025 роки за 2022 рік.
  19. Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність Журавльову О.М.
  20. Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність Дохоляну К.В.
  21. Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність Тірпаку А.Ю.
  22. Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність Кареліну В.В.
  23. Про надання  дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність Івашкіній І.Д.
  24. Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність та оренду.
  25. Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність Довженко Л.А.
  26. Про затвердження технічної документації щодо поділу земельних ділянок ТОВ «Геоід».
  27. Про припинення дії договору оренди землі ТОВ «Трелакс».
  28. Про відмову  в поновлені договору оренди  земельної ділянки голові ФГ «МАТВЄЄВ» Матвєєву І.О.
  29. Про відмову  в поновлені договору оренди  земельної ділянки голові ФГ «МАТВЄЄВ» Матвєєву І.О.

Про депутатські запити.
Різне


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень