Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Центром соціальних служб в день Святого Миколая організовано та проведено привітання вихованців прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу

Дата: 20.12.2022 10:55
Кількість переглядів: 160

Фото без описуВідповідно до розпорядження Знам’янського міського голови Володимира Сокирка від 16.12.2022 р. №180 «Про затвердження плану з підготовки та проведення новорічних і різдвяних заходів для дітей Знам’янської міської територіальної громади» центром соціальних служб (дир. Наталія Шевченко) в день Святого Миколая організовано та проведено привітання вихованців прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу.

Свято Миколая одне з найулюбленіших свят української дітвори. Його чекають цілий рік і вірять у щось світле, добре, особливе. Наші діти теж не залишились осторонь і за свої добрі справи отримали подарунки від міської влади, які їм передав Святий Миколай.

Наталія Шевченко побажала присутнім діткам та їх батькам, щоб це свято здійснило найзаповітніше бажання всіх - принесло мир в Україну.

Наостанок у виконанні дітей та дорослих прозвучала пісня «Ой, у лузі червона калина». Створювати гарний настрій присутнім допомагали працівники Міського Палацу культури (дир. Наталія Альошина).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень