Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Підведено підсумки акції "Ялинка добрих справ" до Дня святого Миколая!

Дата: 19.12.2022 18:36
Кількість переглядів: 255

Фото без описуНа початку грудня в приміщенні виконавчого комітету Знам’янської міської ради до новорічно-різдвяних свят з’явилася незвичайна ялинка.

Замість красивих іграшок та мерехтливих гірлянд, вона була прикрашена безліччю листів — це розповіді дітей про свої добрі справи. Таким чином, за ініціативи міського голови Володимира СОКИРКА була запроваджена акція «Ялинка добрих справ».

Організатори акції зібрали всі листи та запустили тим самим потужну хвилю добра й людяності.

Це стало початком нової казкової історії, участь у якій взяла величезна кількість людей — це працівники виконавчого комітету та структурних підрозділів, 1 державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Кіровоградській області, Знам’янського міськрайонного суду та всі небайдужі.

Кожен, хто долучився до акції та обрав листа, до глибини серця перейнявся розповідями свого маленького підопічного, з яким через лист на ялинці відбулося заочне знайомство. Адже виконати роль справжнього чарівника — справа відповідальна, і кожен щиро хотів впоратися з нею на всі 100%.

Фото без описуХвиля добра об’єднала людей, змусила замислитися над такими простими, але важливими речами в житті, як доброта, співчуття та допомога ближньому.

І ось, саме сьогодні настав час, коли подарунки відправилися до своїх маленьких знам’янчан.

Дітки з величезною радістю та щастям приймали яскраві пакунки від Святого Миколая та його помічників й тішилися від того, що їхні добрі справи були гідно оцінені.

«Я впевнений, що мета нашої акції – подарувати дітям диво і здійснити їхні бажання в день святого Миколая здійснилася. Дарувати і отримувати подарунки так хвилююче. Діти обов’язково мають знайти підтвердження тому, що мріяти важливо і що добро існує. А ми, дорослі ще раз переконаємося, що хороші справи завжди повертаються бумерангом», - наголосив міський голова Володимир СОКИРКО.

Це було справжнє свято. Щедра хвиля добра принесла море радості, тепла й казкової магії!Щасливі емоції та радісний блиск в очах дітей стали найвагомішим доказом того, що ми всі разом зробили велику справу — ЗДІЙСНИЛИ ДИТЯЧІ МРІЇ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень