Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Добро починається з тебе

Дата: 05.12.2022 16:29
Кількість переглядів: 100

Фото без описуУ наш час, коли все більше панує зло на Землі, милосердя і доброта, як два крила, на яких тримається людство. Що таке добро, добрі вчинки? Для однієї людини- це посмішка, подарована перехожим, для іншої - кілька гривень, сплачених на касі за бабусю, якій не вистачило не купівлю хліба.. Третій- вважає за краще подати другові добру пораду... Хтось може підтримати, за необхідністю, теплим словом, душевною розмовою.

Про поняття добра, що лежить в основі всіх добрих почуттів слів і вчинків, йшла розмова на уроці доброти "Добро починається з тебе". Захід підготували бібліотекарі бібліотеки-філії №3 для вихованців КЗ "Знам'янська спеціальна школа Кіровоградської обл. ради". Діти із задоволенням прийняли участь у запропонованих іграх, вікторинах, цікавинках.

Сподіваємось, що урок доброти допоміг присутнім зрозуміти, що бути доброзичливими та уважними один до одного, дуже важлива справа. Адже, - Добро починається з тебе.

P.S. Захід, про який було домовлено заздалегідь, вирішили не переносити у зв'язку з тривогою. Зустріч відбулася у сховищі. Ось такі реалії часу...

Відділ культури і туризму
виконавчого комітету Знам’янської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень