Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Тиждень дружби "Повір у себе"

Дата: 05.12.2022 15:30
Кількість переглядів: 230

На виконання розпорядження міського голови від 30.12.2022р. № 172 та з метою відзначення Міжнародного дня осіб з інвалідністю на базі КЗ "Знам'янська спеціальна школа Кіровоградської обласної ради" пройшов традиційний ХХVIII Тиждень Дружби «Повір у себе», започаткований Центром соціальних служб з метою привернення уваги спільноти до соціальної сутності дитини з обмеженими можливостями . Протягом тижня діти мали можливість стати учасниками різноманітні заходів, вони отримали багато цікавої та корисної інформації, поспілкувалися зі старими та новими друзями.

В останній день проведення Тижня Дружби до учнів завітали Знам’янський міський голова Володимир Сокирко, керуючий справами міськвиконкому Лілія Меренкова та директор центру соціальних служб Наталія Шевченко.

 Володимир Феліксович привітав дітей, наголосив, що дитина з особливими потребами - це дитина, яка потребує більше уваги, турботи, любові. Разом з тим, така дитина своїм існуванням, своєю присутністю виховує всіх нас: свою родину, класний колектив, усіх знайомих. Поряд з нею ми вчимося співчуттю, толерантності, людяності.

Таку дитину потрібно вчити жити серед людей, не зважаючи на свої фізичні вади, певну обмеженість. Важливо не обмежувати таку дитину в спілкуванні, а намагатися залучати її до активного суспільного життя. Це величезна кропітка праця, а найбільша нагорода за неї – усмішка дитини.

Міський голова побажав дітям і педагогічному колективу міцного здоров’я, успіхів у навчанні та мирного неба над головою. Наостанок діти отримали солодощі, спортивне приладдя та набори для творчості.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень