Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Знам’янську міську територіальну громаду з робочим візитом відвідали представники Швейцарського Червоного Хреста Pascal Morf

Дата: 25.11.2022 18:40
Кількість переглядів: 280

Фото без описуЗнам’янську міську територіальну громаду з робочим візитом відвідали представники Швейцарського Червоного Хреста Pascal Morf: керівник відділу боротьби зі стихійними лихами (Берн, Швейцарія), Yvonne Affolter програмний координатор (Берн, Швейцарія), Bergin Kulenovic - регіональний координатор в Кіровоградській області, Christopher Mehley  та Ірина Шулепова, фахівчиня зі звязків та взаємодії.

Разом з заступницею Знам’янського міського голови Ліаною Пересадченко, поважні гості обговорили подальші шляхи співпраці, зокрема щодо реалізації на території громади спільного проєкту Швейцарського Червоного Хресту з Кіровоградською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України - «Реагування на кризу у Україні». 

Фото без описуУ рамках зазначено проєкту, в якості підготовки до зимового періоду (winterization plan) запланована ваучерна підтримка внутрішньо переміщених осіб, а також програма з покращення побутових умов у місцях компактного проживання.

В свою чергу Ліана Володимирівна подякувала представникам міжнародної організації за суттєву підтримку населення України в скрутний час та  зазначила, що міська влада активно працює над забезпеченням життєдіяльності громади у зимовий період 2022-2023 років.

Координатором програми ваучерної підтримки від Обласної Організації ТЧХУ визначено  Дмитра Бабіча.

Фото без описуНагадаємо, що Товариство Червоного Хреста України з 24 лютого 2022 року мобілізувало всі сили та ресурси для оперативного реагування на гуманітарну кризу, яка виникла від збройної агресії рф проти України..

Основне завдання організацій Товариства – забезпечення базових потреб, що наразі виникають у людей, які виїздять із зони бойових дій та розпочинають жити на новому місці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень