Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

У Знам’янській міській територіальні громаді з робочим візитом перебував заступник голови Офісу Президента України Кирило Тимошенко

Дата: 24.11.2022 09:20
Кількість переглядів: 222

Фото без описуРазом із головою Кіровоградської ОВА Андрієм Райковичем, головою обласною ради Сергвєм Шульгою, головою Кропивницької районної військової адміністрації Віталієм Пастушенко, Знам’янським міським головою Володимиром Сокирко Кирило Владленович відвідав  "Пункти Незламності", розташовані на території громади.

Володимир Феліксович ознайомив поважних гостей з організацією роботи "Пункту Незламності". Як зазначив очільник громади міська влада активно працює по питанню функціонування громади на випадок блекауту.

Також Володимир Феліксович відмітив, що кожен із ПН забезпечений генератором, запасами питної води, живленням для гаджетів. Крім того, передбачено наявність тепла, місця для відпочинку, медичного куточку.

Заступник Офісу Президента України Кирило Тимошенко відмітив високу якість у облаштуванні "Пунктів Незламності", розташованих на Знам’янщині.  Також Кирило Владленович зазначив, що "Пункти незламності» були створені на випадок, якщо по території України знову відбудуться масовані удари, а постачання електрики в найближчі години не відновиться. Саме тоді і активується робота пунктів. Функціонувати вони будуть цілодобово.

За його словами, вже зараз підготовлено понад 4 000 Пунктів Незламності і їх ставатиме все більше. Також готовий сайт nezlamnist.gov.ua із наявними ПН, де кожен може знайти найближчий для себе.

Крім того, бізнес, за цим же посиланням, зможе подати заявку для облаштування свого ПН.

"На інтерактивній мапі, окрім ПН, міститься інформація про найближчі АЗС, аптеки і магазини, які працюватимуть на генераторах. На сайті знайдете відповіді на всі актуальні питання, щодо функціонування ПН", - підкреслив Кирило Тимошенко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень