Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Мешканка Знам’янської міської територіальної громади зустріла свій 100-літній ювілей.

Дата: 08.11.2022 10:43
Кількість переглядів: 371

Фото без описуМешканка Знам’янської міської територіальної громади Соломаха Клавдія Прокопівна 7 листопада зустріла свій 100-літній ювілей.

З цієї нагоди міський голова Володимир Сокирко та представники Знам’янської міської організації ветеранів (гол. Ганна Бабійчук) завітали до довгожительки, аби привітати її із поважним ювілеєм, вручити подарунки, квіти та смачненький тортик.

«Від всієї громади вітаємо Вас зі значним ювілеєм! Це велика Божа заслуга, щоб прожити такий поважний вік при хорошому здоров’ї. Бажаю Вам і надалі лишатись міцною духом і тілом, зичу родинного затишку, злагоди і миру, Божого оберегу на многії-многії літа! У цей непростий час, про який, мабуть, Ви й не могли подумати, залишаймося всі міцні, єдині, аби разом перемогти ворога», – звернувся до ювілярки з вітальним словом міський голова.

Долучилися до привітань голова Знам’янської міської організації ветеранів України Ганна Бабійчук та голова первинної ветеранської організації Знам’янської міської лікарні ім. А.Лисенка Світлана Клімова.

У свій поважний вік Клавдія Прокопівна, задувши свічки на своєму ювілейному торті, загадала найзаповітніше бажання кожного українця, аби в нашій країні якнайшвидше запанував мир.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень