Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

До Дня залізничника у спортивному залі КДЮСШ пройшов мотиваційний  турнір з футзалу

Дата: 04.11.2022 19:33
Кількість переглядів: 243

Фото без опису4 листопада в Україні відзначається професійне свято - День залізничника. У цей день прийнято вітати всіх працівників залізничного транспорту. Під час війни, крім основних завдань, залізничники виконують надзвичайно важливу роботу: допомагають людям евакуюватися на поїздах з прифронтових міст. Після повномасштабного вторгнення багато залізничників тижнями працювали без вихідних. Але відсвяткувати своє професійне свято вирішили спортивними досягненнями.

До Дня залізничника у спортивному залі КДЮСШ пройшов мотиваційний  турнір з футзалу.

Ініціатором проведення змагань виступили Знам’янська дирекція залізничних перевезень та Знам’янська територіальна профспілкова організація залізничників і транспортних будівельників України. Участь у змаганнях брали п’ять залізничних підрозділів Знам’янського вузла.  Всі учасники змагань проявили мужність, витривалість, прагнення до перемоги. В залі вирував дух спортивного азарту та взаємопідтримки. Після запеклої боротьби місця розподілились наступним чином:

ІІІ місце – Знам'янське локомотивне депо;

ІІ місце – Знам’янський загін воєнізованої охорони;

І місце – Знам’янське вагонне депо.

Переможців нагороджено кубком,  призери отримали медалі та грамоти Знам’янської дирекції залізничних перевезень і Знам’янської територіальної профспілкової організації залізничників і транспортних будівельників України.

Особливою відзнакою нагороджено капітана команди Локомотивного депо Віктора КУРАЄВА. Він отримав подяку ВСП ФСК «Локомотив» (Одеса).

Змагання пройшли на високому організаційному рівні, завдяки зусиллям що доклав до цього завідуючий відділом учбово-спортивної роботи Знам’янського регіону Одеської залізниці Олексій ШМАЛЬКО.

Змагання відбулися за сприяння та підтримки відділу молоді та спорту виконавчого комітету Знам’янської міської ради та ФСК «Локомотив» (Одеса).

Під час урочистостей спортсменів-залізничників привітали депутат Знам’янської міської ради Олег ТІТАРЄВ та директор КДЮСШ Євгеній ГАВРИШЕВСЬКИЙ, які побажали учасникам турніру мирного неба та нових перемог у спорті та повсякденності, адже будь-яка маленька перемога є складовою Великої ПЕРЕМОГИ, якої ми всі відчайдушно прагнемо!

Отже Разом до ПЕРЕМОГИ!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень