Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

ПРАЦІВНИКІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

Дата: 06.11.2022 08:15
Кількість переглядів: 250

Фото без описуЗ 1999 року в Україні у першу неділю листопада відзначають — День працівника соціальної сфери України. Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин. 

З професійним святом всіх, хто дарує людям надію на краще, вчасно подає руку допомоги та для кого слова Івана Франка — «Життя людини до тих пір має цінність, поки людина може допомагати іншим» — стали сенсом життя, привітав Знам’янський міський голова Володимир СОКИРКО. 
«Ваша праця сповнена милосердя, гуманізму і тепла. Ви ті, хто приймає на себе першими людські проблеми, біль та життєві негаразди. На жаль, в нинішньому році людського болю неймовірно багато. 
Вже восьмий місяць поспіль Ви, як ніхто інший переймаєтеся проблемами українців з різних куточків нашої країни. Багато вимушених переселенців пройшли через Знам’янку. Хтось отримав першу допомогу і поїхав далі, а хтось залишився тут жити. Кожного з них ви не обійшли увагою і теплим словом. Кожному намагаєтеся допомогти.
На сьогоднішній день у нашій громаді налічується 3694 внутрішньо переміщенних осіб. 
Із них: 1837 – працездатних;
960- дітей;
263 особи з інвалідністю;
634 пенсіонерів.
Не залишаються без вашої уваги і мешканці нашої громади. Вашу чуйність відчувають, в першу чергу, пенсіонери, інваліди, діти-сироти, малозабезпечені та багатодітні сім’ї, безробітні.
Нарахувати пенсію, зробити перерахунок субсидії, допомогти людям, що опинилися у складних життєвих обставинах – це мала частина того, що ви робите кожного дня.
Сердечно бажаю успіхів і натхнення у вашій відповідальній та благородній справі. Міцного здоров'я, миру, щастя, добра і злагоди вам і вашим родинам. Хай найвищою нагородою для вас завжди буде людська шана і подяка. Мирного неба над головою!»,- зазначив у своєму вітальному слові Володимир Феліксович.

Також зі словами привітань до присутніх звернулися: заступник директора з виховної роботи комунального закладу «Знам’янська спеціальна школа Кіровоградської обласної ради» Світлана СМОРОДСЬКА та директор Знам’янської міжрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості Вікторія СМАРЖЕВСЬКА.

У своїх вітаннях керівники зазначали, що це свято людей, які кожного дня віддають тепло своїх сердець і піклування про найменш захищені верстви населення. З-поміж найголовніших завдань, які стоять перед соціальними працівниками – це не забути, жодної людини, яка потребує допомоги, уваги та підтримки.
Професійне свято – День працівника соціальної сфери по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки за службовим обов'язком, а й за велінням совісті та покликом душі.
Під час привітань кращих працівників за багаторічну сумлінну працю, належні професійні якості та з нагоди відзначення професійного свята – Дня соціального працівника нагородили відзнаками Знам`янської міської ради та вручили квіти і подарунки.
Ведучі заходу багато щирих і теплих слів сказали на адресу працівників, які здійснюють місію добра, милосердя, подекуди й порятунку.
А музичний подарунок для працівників соціальної сфери лунав від студії вокального співу «MELOS» ( кер. Руслан ПАВЛОВСЬКИЙ) міського Палацу культури.
З нагоди свята працівники соціальної сфери були нагороджені відзнаками Знам’янської міської ради. Залишається побажати працівникам соціальної сфери, щоб множились добрі вчинки, здійснювались найкращі плани та задуми, а служіння обраній справі приносило добру славу. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень