Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Працівників залізниці Знам'янської міської територіальної громади привітали з професійним святом

Дата: 04.11.2022 15:44
Кількість переглядів: 269

Фото без описуЗалізниця - надважлива транспортна артерія країни, від успішної роботи якої залежить розвиток всіх галузей народного господарства.

Сьогодні на залізниці працюють тисячі людей, які віддані своїй професії, які мають велику відповідальність - від якої залежить безпека пасажирів, своєчасність доставки вантажів.

На території нашої громади працюють 12 залізничних підприємств. Щоденною кропіткою працею багатьох поколінь плекалася і тепер примножується трудова слава цих колективів, які налічують близько 6 тисячі працівників. Вони завжди підтверджують свої найкращі професійні якості, ініціативу та пошук вирішення проблем, навіть в ті роки, коли доводилося пережити складні процеси реформування галузі, зниження української економіки, переоснащення матеріально-технічної бази.

Певними структурами постійно ведеться робота, яка направлена на збереження і подальшу розбудову Знам’янського вузла, стабілізації у справі перевезення пасажирів і господарських вантажів, технічно-економічного піднесення у розбудові взагалі всієї галузі.

24 лютого 2022 року, сумна дата, яка внесла нові корективи в життя українців. Ввірвалась війна, яка змінила нас усіх. Працівники залізниці не знали, що на їхню долю випадуть тяжкі військові випробування.

Більшість залізничників в найгарячіших точках боронять нашу Україну.

Залізничники без зупину продовжують перевозити необхідні всьому світу українське зерно, вугілля, метали та безліч інших вантажів, що в умовах блокади українських портів стало критично важливим для нашої держави.

З вітальним словом до працівників залізниці звернувся Знам’янський міський голова Володимир СОКИРКО:

-За доброю традицією ми вкотре вшановуємо працівників залізничного транспорту Знам’янщини. Адже Знам’янка – це місто, де виховалося не одне покоління залізничників. Подекуди на підприємствах залізничного транспорту працюють цілі династії.

Залізниця на сьогодні є одним з найпопулярніших і найдоступніших видів транспорту, надійним і авторитетним перевізником. Особливо це актуально зараз, коли підступний ворог атакує, коли в країні йде війна.

Для нашої громади стабільна робота підприємств залізниці має дуже велике значення. А успішна робота будь-якого підприємства, в першу чергу, залежить від людей, які там працюють. А на наших підприємствах, без сумніву, працюють справжні майстри своєї справи.

У будь-який час доби, у свята і будні, за будь-якої погоди завдяки вашій злагодженій роботі залізниця функціонує як єдиний організм.

А безперебійний рух на залізниці – це вчасно отримана військова техніка, гуманітарна допомога, продовольство, пальне і багато іншого. Та в першу чергу – це люди. Люди, які завдяки вам мають змогу дістатися безпечного місця. Нерідко ви робите це, ризикуючи власним життям.

Я щиро вітаю з професійним святом всіх залізничників! Дякую вам за вашу важку роботу, за відповідальність, професіоналізм і терпіння! Бажаю всім вам прихильної долі, вагомих здобутків, міцного здоров'я, миру та злагоди в родинах. Нехай на всіх життєвих і професійних перехрестях вас супроводжує тільки зелене світло!

А всім нам скорішої Перемоги і чистого мирного неба над головою!

Всі присутні вшанували пам'ять хвилиною мовчання воїнів - захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Ведучі заходу згадували та дякували за відданість своїй справі працівникам залізниці нашої громади.

Під час привітань кращих працівників залізничної галузі за багаторічну сумлінну працю, належні професійні якості та з нагоди відзначення професійного свята – Дня залізничника нагородили відзнаками Знам`янської міської ради.

Музичний подарунок для працівників залізничної галузі лунав від студії вокального співу «MELOS» (кер. Р. Павловський) міського Палацу культури.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень