Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Фінал турніру

Дата: 01.11.2022 15:18
Кількість переглядів: 260

Фото без описуПротягом жовтня тривали ігри турніру з футболу, присвяченого пам’яті тренера-викладача Знам’янської міської КДЮСШ, наставника ФК «Локомотив» міста Знам’янка, літописця та зберігача традицій Знам’янського футболу – Валерія Олексійовича ЛЕНЯ.

Цей турнір ініціював голова ГО «Федерація футболу міста Знам'янка» Олександр ЗАМУРЕНКО, з метою вшанування пам’яті Валерія ЛЕНЯ, пропагування футболу та здорового способу життя, а також підтримки спортивних традицій Знам’янщини.

Тож 30 жовтня Олександр ЗАМУРЕНКО, начальник відділу молоді та спорту Руслана ЛАДОЖИНСЬКА, ветеран ФК «Локомотив» Олексій ШМАЛЬКО, разом з дружиною Валерія Олексійовича Вірою Федорівною ЛЕНЬ, відвідали могилу тренера та поклали квіти на знак пошани.

О 12:00 почалися підсумкові ігри турніру. На полі змагалися 6 команд турніру за підсумками якого мали визначитись переможець та призери.

 У першому матчі зустрічалися претенденти на перемогу у турнірі –

«Будівельник» (Знам’янка) та «Нива» (Цибулеве). Матч завершився із рахунком 4:2 на користь лідера змагань.

У другому матчі команди з сіл Мошорине та Богданівка боролися за четверте місце у турнірі. Команди зіграли з рівним рахунком 7:7, але за кращою різницею забитих-пропущених голів Богданівка посіла 4-е місце, Мошорине – 5-е.

У третьому матчі зіграли «Локомотив» та Дмитрівка. Дмитрівчане протягом турніру програли всі матчі та посіли останнє місце. А от «Локомотиву» треба було виграти з перевагою у 11 голів, щоб посісти друге місце. У наполегливості залізничникам не відмовиш, тож команді вдалося це зробити та отримати перемогу – 14:2.

Тож за підсумками турніру призерами стали:

І – «Будівельник» (Знам’янка);

ІІ – «Локомотив» (Знам’янка);

ІІІ – «Нива» (Цибулеве).

Визначені та відзначені були також кращі гравці: найкращим голкіпером турніру був визнаний Сергій ЖЕЛУДЧЕНКО («Будівельник»), найкращий молодий гравець – Олександр ІЖБОЛДІН («Нива»), найкращим бомбардиром став Максим КОРЧИНСЬКИЙ («Будівельник»), який забив 13 голів.

У церемонії нагородження взяли участь начальник відділу молоді та спорту Знам’янського міськвиконкому Руслана ЛАДОЖИНСЬКА, Голова Знам’янської міської федерації футболу Олександр ЗАМУРЕНКО, Голова Знам’янської районної федерації футболу Анатолій ГОЛОВАТЕНКО та Віра Федорівна ЛЕНЬ, дружина Валерія Олексійовича ЛЕНЯ.

Під час промови Руслана ЛАДОЖИНСЬКА подякувала організаторам та учасникам змагань, які своєю відчайдушною грою довели, що навіть у цей нелегкий для країни час підтримуються гарні футбольні традиції Знам’янщини і живе пам’ять про тих, хто зробив неоціненний внесок у розвиток цих традицій. Руслана Анатоліївна пообіцяла, що Турнір пам’яті Валерія ЛЕНЯ стане ще однією гарною футбольною традицією Знам’янської громади та висловила сподівання, що в наступному році гравці зустрінуться вже під мирним небом. Учасники змагань вшанували пам’ять Валерія Олексійовича ЛЕНЯ хвилиною мовчання.

Переможець турніру «Будівельник» (Знам’янка) отримав пам’ятний кубок, а також призери змагань отримали медалі відповідного ґатунку.

Всі команди отримали футбольні м’ячі для тренувань, а кращі гравці подарункові футболки.

Побажаємо всім учасникам змагань міцного здоров’я та мирного неба, разом наближаємо ПЕРЕМОГУ.

 

Відділ молоді та спорту



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень