Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

День працівників соціальної сфери!

Дата: 06.11.2022 08:11
Кількість переглядів: 435

Фото без описуУ першу неділю листопада країна вшановує соціальних працівників - людей, на яких покладена дуже відповідальна і почесна місія. В основі вашої щоденної праці лежить один з головних принципів людства - підтримка ближнього.

Вам, шановні працівники соціальної сфери, випало важливе завдання – бути провідниками соціальної політики в дуже непростий період, коли люди особливо потребують уваги і турботи. Ваша робота пов’язана з вирішенням найгостріших, найболючіших проблем громадян. Своєю працею ви даєте людям надію на краще життя, зміцнюєте їх довіру до влади, сприяєте утвердженню злагоди і спокою у суспільстві.

Висловлюю безмежну вдячність ветеранам соціальної сфери. Кожен з вас свого часу вклав часточку своєї душі в нелегку, але благородну справу. За це вам заслужена шана і повага від людей.

Бажаю кожному з вас міцного здоров’я, щастя, миру, витримки у життєвих випробуваннях, невичерпної енергії для творення добра, заслуженої шани та вдячності людей, наснаги і завзяття в служінні народові України!

З повагою,

Знам’янський міський голова                                                                                                                  Володимир СОКИРКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень