Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

До уваги керівників суб'єктів господарювання! Запроваджується режим економії електроенергії!

Дата: 21.10.2022 09:58
Кількість переглядів: 326

Фото без описуУ зв`язку зі збройною агресією російської федерації та підвищенням інтенсивності ракетних обстрілів, через масовані атаки по об`єктах енергетичної інфраструктури України виникає дефіцит потужності у загальнодержавній енергосистемі. У зв`язку з цим по всій території України можуть вводитися обмеження постачання електроенергії.

Одним із кроків для збалансування енергосистеми є скорочення енергоспоживання як населенням, так і суб`єктами господарювання, особливо у години пікового навантаження: з 7.00 год. до 23.00 год.

У зв`язку з цим та на виконання звернення Президента України та Уряду просимо вжити заходів щодо скорочення енергоспоживання:

  • вимкнути прилади та пристрої, робота яких не є критично необхідною для діяльності підприємства;
  • мінімізувати роботу енергоємних пристроїв у години пікового навантаження;
  • у нічні години вимкнути вуличне освітлення на прилеглих територіях;
  • вимкнути підсвічування вивісок та світлову рекламу;
  • розглянути можливість коригування режимів роботи з метою зменшення енергоспоживання у години пікового навантаження на енергосистему.

Реалізація цих заходів дозволить уникнути розбалансування енергосистеми, допомогти енергетикам відновлювати мережі після ворожих атак та забезпечити безперебійну роботу підприємств громади і надання якісних послуг її мешканцям.

Сподіваємося на ваше розуміння та відповідальне ставлення до споживання електроенергії. Енергоощадність – допомога у боротьбі на енергетичному фронті. І лише спільними зусиллями ми зможемо подолати ворога і здобути перемогу.

Єднаймося! Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень