Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Зі Знам’янської громади для потреб Збройних Сил України передали черговий автомобіль

Дата: 20.10.2022 13:14
Кількість переглядів: 450

Фото без описуПрацівники структурних підрозділів виконавчого комітету, закладів освіти, культури, КП «Знам’янська міська лікарня ім. Лисенка», управління соціального захисту населення, територіального центру надання соціальних послуг Знам’янської міської територіальної громади придбали та передали для потреб Збройних Сил України черговий автомобіль. Загалом було зібрано 121030 грн.

Нагадаємо, що це вже третє авто, яке громада відправила нашими захисникам. «Бойового коня» використовуватимуть на передовій у підрозділі, де служать мешканці Знам’янської громади.

Більше того, авто повністю завантажили продуктами харчування та необхідними речами, про які повідомили бійці. Перед його відправкою, провели повне технічне обслуговування і фарбування.

«Довантажили у машину продукти харчування, печиво, пироги, яблука та інше. Вдалося навіть виконати спецзамовлення військових – домашні вареники. Тож, хай автомобіль приносить користь нашим воїнам, допомагає хлопцям у нелегких боях здобувати омріяну Перемогу!”, - говорить міський голова Володимир СОКИРКО.

Зокрема, знайти машину та підготувати її до відправки вдалося завдяки співпраці Знам’янської міської територіальної громади та волонтерів. Авто вже прибуло до пункту призначення, а ми тим часом дякуємо усім, завдяки кому вдалося це організувати.

За автомобіль, який доставили та пофарбували – волонтеру Володимиру КОЛЯДІ, за смачні домашні вареники - Державному навчальному закладу «Знам’янський професійний ліцей» (директор Володимир СМАЛЬКО), за соковиті яблучка - сільськогосподарчому обслуговуючому кооперативу «Лісовичок» (керівник Микола ЛІСОВИЙ), за духмяні пиріжечки - ФОП Катерині КОСТЕНКО, ФОП Надії МАТВІЄНКО, органам самоорганізації населення та всім небайдужим мешканцям нашої громади.

До місця призначення автомобіль доставили міський голова Володимир СОКИРКО та заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Дмитро МОЛОДЧЕНКО.

Але самим дорогим подарунком для наших військових стали малюнки від юних знам’янчан зі щирими побажаннями. Ми впевненні, що вони стануть для них справжнім оберегом та додадуть їм бойового духу, наснаги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень